home

Sturkö Norra Skällenäs

Villaområde

Sturkö

Senast uppdaterad: 29 maj 14:39
Nu bygger Affärsverken ut stadsnätet på Sturkö och ger dig möjlighet att ta del av framtidens kommunikationslösningar!
Sturko_bredavik_3

Aktuell information

Avtal Affärsverken tillhanda senast 2017-08-31.
Utbyggnaden pågår för fullt på Sturkö. Just nu är det områdesschakt och stamfiberfiberblåsning som står i fokus. Stamnätet är en förutsättning för att kunna ansluta och driftsätta era villor.
Anslutningen av villor startar på Skällenäs och de första ansluts till Karlskronas stadsnät under juni månad. Planen är att alla som tecknat avtal på ön ska vara anslutna under 2017.
(Tidplanen är preliminär p g a förhållanden som vi inte rår över, exempelvis väder.)
Har du frågor kontakta oss på telefon 0455-783 90 eller via e-post fiber@affarsverken.se
Frågor om utbyggnad (schakt och installation)
Asfaltbolaget/Network Solutions AB:
0770-11 09 00 (telefontid vardagar 8-12 samt 13-16)
fiber@nsbab.com
Du som tecknat avtal för fiberanslutning kommer att bli kontaktad av Asfaltbolaget/Network Solutions AB för information kring anslutningen av just din fastighet.
Varför fiber?
Det första man förknippar med fiber är kanske internet- och TV-tjänster, men du får även möjlighet till fast telefon, trygghetslarm, hemlarm, e-handel, banktjänster, distansstudier o.s.v.
Du kan ansluta din fastighet utan att beställa en tjänst. Se fibern som en investering i fastigheten, många husköpare värdesätter en fiberanslutning högt!
Sommarstuga?
Via fibern kan du ex. fjärrstyra din uppvärmning och belysning samt övervaka sommarstugan när du själv inte finns på plats. Den stabila uppkopplingen ger dig även möjlighet att kunna arbeta på distans så att du kan förlänga din semester-vistelse.
Hur får jag fiber?
Avtalet finns i högermarginalen på denna sida. Skriv ut dubbelsidigt, fyll i, tejpa ihop och skicka in. Anslutningen kostar 14 990 kr inkl. moms och är en engångskostnad. I priset ingår 15 meter schakt på din tomt och 2 timmar installation inomhus. Betalning sker först efter att din anslutning är installerad och klar.
Har du ingen tjänst aktiverad, så betalar du ingen månadsavgift. Läs mer om vilka tjänsteleverantörer och tjänster stadsnätet erbjuder på karlskronaporten.net
Läs mer om vårt öppna stadsnät på affarsverken.se/fiber. Sök på din adress och klicka dig vidare så hittar du information om planerna för just ditt utbyggnadsområde.

Det är dags att skicka in avtal

Senast uppdaterad: 2016-11-10
Det är många villaägare i Karlskrona som vill ansluta sig till stadsnätet och det är därför viktigt att du skickar in avtalet snarast för att vi ska kunna behålla fokus och prioritet på just ditt område. På denna sida kan du sedan följa och se hur många avtal som kommit in, eventuell tidplan och löpande följa områdets status. Var med och påverka dina grannar.
När utbyggnaden blir verklighet kommer du att bli kontaktad av oss och få mer information. När din villa är ansluten kan du kan direkt välja de tjänster du vill ha via tjänstevalsportalen Karlskronaporten.

Pris för komplett stadsnätsanslutning

Anslutningsavgiften är 14 990 SEK inklusive moms. Detta är en engångsavgift. Inga service- eller nätavgifter tillkommer. Sedan betalar du direkt till tjänsteleverantören för de tjänster du väljer att använda.
Entreprenad ingår från tomtgräns till önskad placering av mediabox (fiberswitch). Vi utför grävning och håltagning i husvägg vid genomföring av kanalisation samt grovåterställande av er tomt. Även montering av kanalisation inomhus från inkommande fiber till placering av mediabox (fiberswitch).*
* Utomhus: Maximalt 15 meter schakt i mjukt underlag så som gräs, sand etc. Vid längre sträckor och andra underlag faktureras kund för merkostnaden. Inomhus: 2 timmars arbete inklusive material. Ytterligare arbete faktureras kund.
Om du inte hänger med nu utan väljer att ansluta din villa senare till Karlskronas stadsnät kostar det för närvarande 19 900 SEK inklusive moms. Du får då som villaägare själv stå för entreprenad på tomt och inomhus eller på egen hand anlita utförare för detta.

Om stadsnätet

Karlskronas stadsnät är ett öppet fiberoptiskt kommunikationsnät i Karlskrona kommun. Via en och samma anslutning kan du välja mellan flera olika leverantörer av internet, TV och telefoni och andra bredbandstjänster.
TypVillaområde
Adresser57
gray Intresse 5 st 9%
gray Beställning 35 st 61%
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner för Sturkö Norra Skällenäs
Filer
#inlineditbutton