home

Sturkö Norra Bredavik

Villaområde

Sturkö

Senast uppdaterad: 23 januari 10:17
Nu bygger Affärsverken ut stadsnätet på Sturkö och ger dig möjlighet att ta del av framtidens kommunikationslösningar!
Sturko_bredavik_3
Affärsverken har byggt fibernät i Karlskrona sedan 1996. Idag har vi ca 20 000 anslutningar och har nyligen fyrdubblat utbyggnadstakten för att nå regeringens bredbandsmål. Affärsverken har en stark lokal förankring och brinner för att ge Karlskronas invånare bästa möjliga service.
Varför fiber?
Det första man förknippar med fiber är kanske internet- och TV-tjänster, men du får även möjlighet till fast telefon, trygghetslarm, hemlarm, e-handel, banktjänster, distansstudier o.s.v.
Du kan ansluta din fastighet utan att beställa en tjänst. Se fibern som en investering i fastigheten, många husköpare värdesätter en fiberanslutning högt!
Sommarstuga?
Via fibern kan du ex. fjärrstyra din uppvärmning och belysning samt övervaka sommarstugan när du själv inte finns på plats. Den stabila uppkopplingen ger dig även möjlighet att kunna arbeta på distans så att du kan förlänga din semester-vistelse.
Hur får jag fiber?
Avtalet finns i högermarginalen på denna sida. Skriv ut dubbelsidigt, fyll i, tejpa ihop och skicka in. Anslutningen kostar 14 990 kr inkl. moms och är en engångskostnad. I priset ingår 15 meter schakt på din tomt och 2 timmar installation inomhus. Betalning sker först efter att din anslutning är installerad och klar.
Har du ingen tjänst aktiverad, så betalar du ingen månadsavgift. Läs mer om vilka tjänsteleverantörer och tjänster stadsnätet erbjuder på karlskronaporten.net
Läs mer om vårt öppna stadsnät på affarsverken.se/fiber. Sök på din adress och klicka dig vidare så hittar du information om planerna för just ditt utbyggnadsområde.
När får jag fiber?
Planerad start för utbyggnaden är första kvartalet 2017 och projektet pågår cirka ett år.
Har du frågor kontakta oss på telefon 0455-783 90 eller via e-post fiber@affarsverken.se
Frågor om utbyggnad (schakt och installation)
Asfaltbolaget/Network Solutions AB:
0770-11 09 00 (telefontid vardagar 8-12 samt 13-16)
fiber@nsbab.com
Du som tecknat avtal för fiberanslutning kommer att bli kontaktad av Asfaltbolaget/Network Solutions AB för information kring anslutningen av just din fastighet.
TypVillaområde
Adresser95
gray Intresse 8 st 8%
gray Beställning 45 st 47%
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner för Sturkö Norra Bredavik
Filer
#inlineditbutton