magnify

Aktuella intresseområden

Sturkö

Senast uppdaterad: 29 maj 14:39
Nu bygger Affärsverken ut stadsnätet på Sturkö och ger dig möjlighet att ta del av framtidens kommunikationslösningar!
Sturko_bredavik_3

Aktuell information

Avtal Affärsverken tillhanda senast 2017-08-31.
Utbyggnaden pågår för fullt på Sturkö. Just nu är det områdesschakt och stamfiberfiberblåsning som står i fokus. Stamnätet är en förutsättning för att kunna ansluta och driftsätta era villor.
Anslutningen av villor startar på Skällenäs och de första ansluts till Karlskronas stadsnät under juni månad. Planen är att alla som tecknat avtal på ön ska vara anslutna under 2017.
(Tidplanen är preliminär p g a förhållanden som vi inte rår över, exempelvis väder.)
Har du frågor kontakta oss på telefon 0455-783 90 eller via e-post fiber@affarsverken.se
Frågor om utbyggnad (schakt och installation)
Asfaltbolaget/Network Solutions AB:
0770-11 09 00 (telefontid vardagar 8-12 samt 13-16)
fiber@nsbab.com
Du som tecknat avtal för fiberanslutning kommer att bli kontaktad av Asfaltbolaget/Network Solutions AB för information kring anslutningen av just din fastighet.
Varför fiber?
Det första man förknippar med fiber är kanske internet- och TV-tjänster, men du får även möjlighet till fast telefon, trygghetslarm, hemlarm, e-handel, banktjänster, distansstudier o.s.v.
Du kan ansluta din fastighet utan att beställa en tjänst. Se fibern som en investering i fastigheten, många husköpare värdesätter en fiberanslutning högt!
Sommarstuga?
Via fibern kan du ex. fjärrstyra din uppvärmning och belysning samt övervaka sommarstugan när du själv inte finns på plats. Den stabila uppkopplingen ger dig även möjlighet att kunna arbeta på distans så att du kan förlänga din semester-vistelse.
Hur får jag fiber?
Avtalet finns i högermarginalen på denna sida. Skriv ut dubbelsidigt, fyll i, tejpa ihop och skicka in. Anslutningen kostar 14 990 kr inkl. moms och är en engångskostnad. I priset ingår 15 meter schakt på din tomt och 2 timmar installation inomhus. Betalning sker först efter att din anslutning är installerad och klar.
Har du ingen tjänst aktiverad, så betalar du ingen månadsavgift. Läs mer om vilka tjänsteleverantörer och tjänster stadsnätet erbjuder på karlskronaporten.net
Läs mer om vårt öppna stadsnät på affarsverken.se/fiber. Sök på din adress och klicka dig vidare så hittar du information om planerna för just ditt utbyggnadsområde.
#inlineditbutton