home

Skearyd Byanät

Villaområde

sadesfalt2

Fiber till Skearyd och Horsaryd!

Senast uppdaterad: 2016-05-30
Framtidens kommunikation blir nu verklighet för de boende runt Skearyd och Horsaryd. Med en driftsäker och framtidssäker uppkoppling säkerställer du att landsbygden kan fortsätta växa och utvecklas. Dessutom höjer du attraktionsvärdet och värdet på din fastighet!

Det gedigna arbete som fiberföreningen har gjort för att få upp medvetandet och intresset för fibern har lett till att bidrag har beviljats av Länsstyrelsen. Affärsverken har tagit över bidragsansökan från föreningen och kommer nu att genomföra projektet. På en del sträckor ska Eon gräva ner sina luftledningar. Där kommer vi att samförlägga kanalisation för fiber, både för att spara tid och pengar.
Varför fiber?
Det första man förknippar med fiber är kanske internet- och TV-tjänster, men du får även möjlighet till fast telefon, trygghetslarm, hemlarm, e-handel, banktjänster, distansstudier osv.
Har du sommarstuga är fibern också intressant. Du kan fjärrstyra och fjärrövervaka din sommarstuga. Du har också möjlighet att förlänga semestervistelsen för familjen genom att det finns möjlighet att jobba på distans. Allt tack vare en trygg och stabil uppkoppling.
Hur får jag fiber?
Fyll i ett avtal och skicka in till oss. Anslutning kostar 19 900 kr inkl. moms och är en engångskostnad. I priset ingår nyckelfärdig installation ända in i huset.
Din månadskostnad beror på vilka tjänster du beställer. Har du ingen tjänst aktiverad, så betalar du ingen månadsavgift. Läs mer om tjänsterna här: www.karlskronaporten.net.
Skicka in avtal senast 2016-08-31.
När får jag fiber?
Vi kommer att handla upp entreprenaden för byanätet så fort vi kan. Vi räknar med att kunna börja schakta i höst och projektet ska vara helt slutfört under 2017.
TypLandsort
Adresser107
gray Intresse 3 st 3%
gray Beställning 78 st 73%
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner för Skearyd Byanät
#inlineditbutton