home

Skearyd Byanät

Villaområde

sadesfalt2

Fiber till Skearyd och Horsaryd!

Senast uppdaterad: igår 08:47
Framtidens kommunikation blir nu verklighet för de boende runt Skearyd och Horsaryd. Med en driftsäker och framtidssäker uppkoppling säkerställer du att landsbygden kan fortsätta växa och utvecklas. Dessutom höjer du attraktionsvärdet och värdet på din fastighet!

Aktuell information

Vi räknar med att kunna börja schakta i höst och att projektet slutförs under 2017.
Kundanslutningar, december 2017.
(Tidplanen är preliminär och gäller avtal tecknade senast 2017-09-15.)
Frågor om utbyggnad (schakt och installation)
Asfaltbolaget/Network Solutions AB:
0770-11 09 00 (telefontid vardagar 8-12 samt 13-16)
fiber@nsbab.com
Du som tecknat avtal för fiberanslutning kommer att bli kontaktad av Asfaltbolaget/Network Solutions AB för bokning av genomgång gällande arbetet på just din fastighet.
Varför fiber?
Det första man förknippar med fiber är kanske internet- och TV-tjänster, men du får även möjlighet till fast telefon, trygghetslarm, hemlarm, e-handel, banktjänster, distansstudier osv.
Har du sommarstuga är fibern också intressant. Du kan fjärrstyra och fjärrövervaka din sommarstuga. Du har också möjlighet att förlänga semestervistelsen för familjen genom att det finns möjlighet att jobba på distans. Allt tack vare en trygg och stabil uppkoppling.
Hur får jag fiber?
Vänligen kontakta Affärsvekens kundservice på 0455-783 90 alternativt fiber@affarsverken.se. Anslutning kostar 19 900 kr inkl. moms och är en engångskostnad.
Din månadskostnad beror på vilka tjänster du beställer. Har du ingen tjänst aktiverad, så betalar du ingen månadsavgift. Läs mer om tjänsterna här: www.karlskronaporten.net
TypLandsort
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner för Skearyd Byanät
#inlineditbutton