home

Skearyd Byanät

Villaområde

sadesfalt2

Fiber till Skearyd och Horsaryd!

Senast uppdaterad: 8 juni 14:21
Framtidens kommunikation blir nu verklighet för de boende runt Skearyd och Horsaryd. Med en driftsäker och framtidssäker uppkoppling säkerställer du att landsbygden kan fortsätta växa och utvecklas. Dessutom höjer du attraktionsvärdet och värdet på din fastighet!

Aktuell information

Vi räknar med att kunna börja schakta i höst och att projektet slutförs under 2017.
Avtal oss tillhanda senast 2017-08-31.
Frågor om avtal
Affärsverken: fiber@affarsverken.se 0455-783 90
Frågor om utbyggnad (schakt och installation)
Asfaltbolaget/Network Solutions AB:
0770-11 09 00 (telefontid vardagar 8-12 samt 13-16)
fiber@nsbab.com
Du som tecknat avtal för fiberanslutning kommer att bli kontaktad av Asfaltbolaget/Network Solutions AB för bokning av genomgång gällande arbetet på just din fastighet.
Varför fiber?
Det första man förknippar med fiber är kanske internet- och TV-tjänster, men du får även möjlighet till fast telefon, trygghetslarm, hemlarm, e-handel, banktjänster, distansstudier osv.
Har du sommarstuga är fibern också intressant. Du kan fjärrstyra och fjärrövervaka din sommarstuga. Du har också möjlighet att förlänga semestervistelsen för familjen genom att det finns möjlighet att jobba på distans. Allt tack vare en trygg och stabil uppkoppling.
Hur får jag fiber?
Fyll i ett avtal och skicka in till oss. Anslutning kostar 19 900 kr inkl. moms och är en engångskostnad. I priset ingår nyckelfärdig installation ända in i huset.
Din månadskostnad beror på vilka tjänster du beställer. Har du ingen tjänst aktiverad, så betalar du ingen månadsavgift. Läs mer om tjänsterna här: www.karlskronaporten.net
TypLandsort
Adresser107
gray Intresse 3 st 3%
gray Beställning 79 st 74%
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner för Skearyd Byanät
#inlineditbutton